2015. jan. 30.

Coming soon...

A prológus 15 rendszeres olvasó után kerül ki!

Addig is egy kis ízelítő....
________________________

Az izzadt testek szaga és a szex nem volt Louis számára újdonság. Pornószínészként állta meg a helyét a világban, s nem is panaszkodhatott. A videóit rengetegen nézték meg, mondhatni a leghíresebb volt a szakmában. És Louis nagyon szerette ezt. Aztán egyszer csak egy új terv merült fel; egy iskolában kéne felvenni a jelenetet, de az ottani partnere ezt nem akarja. És így... hirtelen zöld és kék, diák és pornósztár, ellentétek. Kezdetben csak jelentéktelen szex, majd ez véget ér, s sokkal több válik belőle. De akarja ezt Louis egyáltalán? Szerelmesnek lenni? Vagy inkább összetöri Harry szívét?
________________________

Nos, remélem, minél hamarabb elérjük azt a bizonyos számot, mert már nagyon meg akarom nektek mutatni a történetet. Szóval hajrá! Remélem, ti is kíváncsiak vagytok a végkifejletre. Miután megvan a létszám, hetente érkezik majd a legújabb rész. Összesen prológus+15 fejezet várható. :)
Ölelés,
Mercy Stylinson

10 megjegyzés:

  1. annál jobban nem iratkozom fel, különben sem érdekel ez a larry szarság, szégyen, hogy 2015-ben még itt tartanak egyesek. Azonnal zárd be ezt a szart, mert aki feliratkozna, az se fog, mert megköveteled! Te nem vagy méltó arra, hogy blogolj...

    VálaszTörlés
  2. Nem vagy te egy kicsit pofátlan?

    VálaszTörlés
  3. Már meg ne haragudj; Mi ez:
    A prológus 25 rendszeres olvasó után kerül ki!
    Mégis... Mi a Isten ez? Inkább nem írok semmi többet..

    VálaszTörlés
  4. Csak, hogy pozitív megjegyzést is kapj: tetszik a fejléced!:)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Mercy!

    Kikerültél csereként a blogomon. :)

    With love,
    Miss Sunshine

    VálaszTörlés
  6. Kedves Mercy!

    Kikerültél hozzám is. :)
    http://mircsi-behindthemask.blogspot.hu/

    Ölel
    M.Mircsi

    VálaszTörlés
  7. Akkor ebbôl lesz mèg valami? :3

    VálaszTörlés
  8. Szia! :)
    Én másokkal ellentétben kultúráltan mondom el a véleményem (xd).
    Azonnal szedd ki onnan azt a "parancsot", hogy iratkozzunk fel és jön a rész. Ez nem így működik. Légyszives. Ezzel csak azt éred el, hogy Ha feliratkoznak, akkor azok is csak kíváncsiak, aztán kiderül, hogy nem tetszik a sztori, úgyis leiratkoznak. Ezzel nem érsz el semmi jót, csak hogy megútálnak. Nem kényszeríthetsz rá minket arra, hogy iratkozzunk fel a blogodra. Mert igen, ez kényszerítés, itt, a bloggervilágban. Én is feliratkoztam, de előbb magamból indultam ki, ha nem tetszik a történet, bűntudat nélkül iratkozok majd le. Légyszives, gondold át ezt. Ha azért csinálnád ezt, mert szeretsz írni, és szeretnéd, ha elolvasnánk, akkor ne csináld ezt. Mert ez azt jelenti, hogy te csak híres akarsz lenni, és büszkélkedni a sok feliratkozóval, hogy mennyien követnek, pedig azt se tudjuk nagyon, miről is szól ez a blog. Oké, Louis pornószínész és összejön majd Harryvel. De azért egy egész prológusból mégsicsak többet vonunk le, érzelmeket, személyiséget, elkezdhetünk bővebben is kombinálni, hogy mi lesz. Ha azt szeretnéd, hogy sok feliratkozód legyen és tényleg szeressék ezt a blogot, akkor írj jól, rendszeresen/gyorsan tegyél fel igényes részeket, és ne ezt a módot válaszd, mert ennek sosincs jó vége. Egyébként meg, velem együtt már 17 feliratkozó van, az bőven több, mint 15. ;) De komolyan. Oké, nem tudom, először írsz e blogot, de szerintem ez kezdőhiba. Nekem is volt az első blogomon kommenthatárom és mindenki gyűlölte és csakazértsem komiztak, hogy belássam, hülyeség az egész. Be is szüntettem, és máris jöttek a kommentek, maguktól, mert senki sem kényszerítette rá az olvasókat :). Mondom, ha csak a feliratkozók, "híresség" miatt akarod írni ezt a blogot, akkor szia, pápá! Senki sem kíváncsi az ilyenekre. De ha tényleg szeretsz írni, akkor ne csiináld ezt :) (bocsi, ha néhol bunkónak hangzottam :) )
    Zuzaa x

    VálaszTörlés
  9. Szia! Mar az is gaz, hogy a semmiert kersz olvasokat, na de latom 18-an feliratkoztak! Akkor az lenne a minimum, hogy hozod a reszeket. Nem? Az eszem megall komolyan.

    VálaszTörlés
  10. Valaki elkezd ócsárolni valakit, és rögtön jönnek a hasonló kommentek. Lehetne kúltúráltabban elmondani a véleményedet, de ha valami nem tetszik, nem kell hozzászólni! Mercy elkezdett egy történetet fordítani, miért szóljátok le?! Oké, talán kikötötte, hogy ennyi feliratkozót kér, de akkor mivan? Lépj tovább rajta, iratkozz fel ha érdekel a sztori, úgyis le tudsz ha mégsem. Ennyi. Nem kell bonyolítani! Most aki elakarná olvasni, az nem tudja, mert ti elvettétek a kedvét annak, aki fordítaná. Most gondolj bele, hogy te is belekezdesz valamibe, ami -ha szerencséd van- megtetszik, de mindenki sérteget amiatt, mert vétettél egy kis hibát. Neked is elmenne a kedved, pedig élvezted.. gondolj bele a helyzetbe!

    VálaszTörlés